Победа в днешното домакинство срещу Еспаньол ще осигури на Лудогорец класиране

...
Победа в днешното домакинство срещу Еспаньол ще осигури на Лудогорец класиране
Коментари Харесай

Генчев: Ако победим "Еспаньол", ще решим групата

Победа в днешното домакинство против " Еспаньол "  ще обезпечи на " Лудогорец " класиране за 1/16-финалите в Лига Европа. Това мнение изрази и.д. треньор на разградчани Станислав Генчев. Двубоят е през днешния ден на ст. " Лудогорец Арена " от 19.55 ч. и ще бъде излъчен по БНТ1.

" Ако победим " Еспаньол ", значително ще предрешим крайния излаз в групата. След двете победи до момента отговорността е доста по-голяма и всички чакат да се класираме в идната фаза. Действително " Еспаньол " е най-тежкият и неуместен противник за нас. Но когато играеш за еднакъв, губиш мача. Затова ние ще играем за победа. Трябва да сме на максимума на опциите, с цел да победим. Знаете, че " Еспаньол "  смени треньора и в последния кръг промени начина на игра. Само може да гадаем по какъв начин ще подходят на следващия ден. Практикуват характерен испански футбол - много подавания, надзор върху топката и доминация през целия мач. В Европа играят разкрепостено и неслучайно досега нямат загуба в групата. Ние би трябвало да се противопоставим по най-хубавия метод на това тяхно държание ", разяснява Генчев през вчерашния ден. Той няма да разчита на контузените Клаудиу Кешерю и Яцек Горалски, както и санкции Драгош Григоре, само че съобщи, че има заместници за всички от тях.

Наставникът прикани и за поддръжка от публиката. Трибуните ще бъдат цялостни до дъно през днешния ден, откакто към този момент всички билети бяха продадени.

Кадрови проблеми обаче има и в " Еспаньол ". Осем съществени играчи не попаднаха в групата за Разград, измежду тях са аржентинците Пабло Пиати и Джонатан Кайери, испанският бранител Фернандо Калеро и други Сред най-популярните играчи на испанския отбор, които ще излязат в Разград, са някогашният футболист на " Реал " и " Куинс Парк Рейнджърс " Естебан Гранеро, както и Сержи Дардер, играл в " Олимпик " (Л).

Междувременно румънският " Газета Спортурилор " заяви, че на " Лудогорец " са препоръчани трима играчи на " Динамо " (Букурещ) - Даниел Попа, Роберт Молдовану и Денис Чиботариу. Развитие обаче може да има, в случай че разградчани продължат сполучливото си показване в Лига Европа.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР